Υποβολή Προτάσεων για Συμπαραγωγές

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου δέχεται καθόλη τη διάρκεια του χρόνου προτάσεις για τηλεοπτικές παραγωγές όλων των κατηγοριών.

Οι προτάσεις θα γίνονται αποδεχτές μόνο μέσω της ηλεκτρονικής υποβολής και θα αξιολογούνται κατά προτεραιότητα σύμφωνα με το είδος της πρότασης και της εκάστοτε ανάγκες του οργανισμού.  

Οι προτάσεις θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένες και να συνοδεύονται σε πρώτη φάση από τα πιο κάτω (πεδία για συμπλήρωση), και σε δεύτερη φάση από Πιλοτικό Επεισόδιο (πεδίο για file upload):

Φόρμα Υποβολής Προτάσεων για Συμπαραγωγές

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή, στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστεί για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλεί να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί, εισέρχεται στην πλατφόρμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στη ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέπει να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.