Χρονογράφημα

Πέντε χρόνια γεμάτα με Χρονογράφημα εγγυούνται δύο αρχές, οι οποίες συντροφεύουν την παρουσία του για έκτη σεζόν στην τηλεόραση του ΡΙΚ: τα συναρπαστικά και ανεξάντλητα συναπαντήματα του παρελθόντος με το παρόν και ταυτόχρονα την καταγραφή μαρτυριών των ανθρώπων που έζησαν την ιστορία του τόπου, ένα καθήκον που άρχισε το Χρονογράφημα με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο και θα παραμείνει προσηλωμένο σε αυτό.

Φέρνουμε στις οθόνες νέο αρχειακό υλικό από τις πολύ αγαπημένες δεκαετίες ’90 και 2000. Παραμένουμε πιστοί στον χαρακτήρα, τη γραφή, την κινηματογράφηση και το μοντάζ που αγαπήσατε.

Τελευταίο Επεισόδιο

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή, στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστεί για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλεί να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί, εισέρχεται στην πλατφόρμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στη ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέπει να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.