Μεγάλα Αθλητικά Γεγονότα

  • Ζωντανά όλοι οι εντός και εκτός έδρας αγώνες Ποδοσφαίρου της Εθνικής Κύπρου για τα προκριματικά του UEFA EURO 2024 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου
  • Ζωντανά οι αγώνες των Ελληνικών ομάδων στο LEN Water Polo Champions League
  • Ζωντανά όλοι οι αγώνες του UEFA EURO 2024 στην Γερμανία
  • Ζωντανές μεταδόσεις πέραν των 350 ωρών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες PARIS 2024
  • Ζωντανές μεταδόσεις πέραν των 30 ωρών από τους Παραολυμπιακούς 2024

Τελευταίο Επεισόδιο

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή, στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστεί για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλεί να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί, εισέρχεται στην πλατφόρμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στη ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέπει να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.