Ποπ Κορν - Παίζω και Μαθαίνω

Το παιδικό πρόγραμμα του ΡΙΚ συνεχίζει για 9η χρονιά με τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους. Έχοντας ως βάση το αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, συνδυάζει την εκπαίδευση μαζί με τη ψυχαγωγία μέσα από πολλές θεματικές ενότητες. Μια ευχάριστη παρέα που εκτός από το να κρατά συντροφιά στα παιδιά, ανοίγει όμορφους δρόμους στον κόσμο της μάθησης αλλα και της ζωής.

Ελάτε να ταξιδέψουμε και φέτος μαζί με τις πολύχρωμες παιδικές ψυχές.

Τελευταίο Επεισόδιο

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή, στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστεί για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλεί να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί, εισέρχεται στην πλατφόρμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στη ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέπει να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.