Κουζίνα σε Ρόδες

Τι κάνουν μαζί ένας chef, μια ηθοποιός και μια κινητή κουζίνα?

Μία διαφορετική εκπομπή μαγειρικής, εκτός στούντιο, έχοντας για σκηνικό φυσικά τοπία, χωριά, πόλεις, σημεία θέας. Επιπρόσθετα μια ‘ιδιαίτερη’ βοηθός κουζίνας, προσθέτει μια ευχάριστη νότα ενώ έξτρα συμβουλές και μυστικά που εμφανίζονται περίτεχνα δίνουν μια πιο μοντέρνα προσέγγιση της δομής, του μοντάζ και της σκηνοθεσίας της εκπομπής.

Τελευταίο Επεισόδιο

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή, στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστεί για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλεί να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί, εισέρχεται στην πλατφόρμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στη ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέπει να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.