Μουσικές Ιστορίες

Πρόκειται για τη φετινή πρόταση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που έρχεται να αναδείξει τη μουσική ταυτότητα Ελλάδας και Κύπρου με μια σύγχρονη και δημιουργική προσέγγιση. Ο τίτλος αντιπροσωπεύει την αρχή της αφήγησης που είναι και η φιλοσοφία της δομής της εκπομπής.
Αφηγούμαστε μουσικές ιστορίες μέσα από τη φωνή ενός νέου ταλέντου, από την πορεία ενός καταξιωμένου καλλιτέχνη και από τη διαδρομή των συγκροτημάτων και των δημιουργών που αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστούν σε Ελλάδα και Κύπρο.
Οι τρεις θεματικές περιπλέκονται αρμονικά η μία με την άλλη με σκοπό να προσφέρουν στο κοινό ουσιαστική ψυχαγωγία.

Τελευταίο Επεισόδιο

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή, στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστεί για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλεί να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί, εισέρχεται στην πλατφόρμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στη ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέπει να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.